Haluamme varmistaa, että asiakas saa meiltä juuri tarkoitukseensa sopivan tuotteen. Kaanilla onkin  valtava määrä erilaisia materiaalivaihtoehtoja.

Alta löydät Kaanin omat puu- ja verhoilumateriaalit. Käytössäsi on kuitenkin periaatteessa kaikki huonekalujen verhoiluun soveltuvat vaihtoehdot. Mikäli yleisimpien huonekalukankaiden toimittajien valikoimista ei löydy sopivaa verhoilumateriaalia, voit myös toimittaa meille haluamasi materiaalin ja me hoidamme loput.

Soitathan jos kaipaat lisätietoja: 044 906 4050

Puumateriaalit

Koivu

Tammi

Metalliosien värit

Verhoilukangas

Idols

Idols on helppohoitoinen ja kauniin eläväpintainen bukleekangas vaativaankin käyttöön. Kangas tunnelmaltaan rauhallisen eligantti. Se on valmistettu kestävistä ja sileistä kuiduista, jotka tekevät kankaasta likaahylkivän ja antibakteerisen.

Idols on helppohoitoinen ja vesipestävä easycare-verhoilukangas.

Traffic

Traffic on helppohoitoinen, vahva ja vesipestävä verhoilukangas.

AltaMura

Altamura on rouhea pintainen tyylikäs ja ajaton kangas. Kangas on kudottu tuplaloimeen joten se on kestävä ja lankojen pieni kiilto saa värit hehkumaan ja näyttämään kankaan ylelliseltä. Kangas käy loistavasti kaikenlaiseen verhoiluun kuten erilaisiin tuoleihin, sohviin ja sängynpäätyihin. Kangas on paloturvallinen ja sillä on IMO B luokitus. Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat myös hiilineutraaleja. Helppohoitoinen AquaClean kangas.

Bolshoi

Bolshoi on ajattoman tyylikäs samettikangas, jonka laajasta värikartasta löydät kauniiden neutraalien sävyjen lisäksi upean syviä jalokivien lailla hohtavia värejä. Bolshoi-kangas sopii verhoilun lisäksi tyynynpäällisiksi. Ylellinen nukkakangas upeissa sävyissä.

Mystic

Erittäin helppohoitoinen kangas, puhdista likatahrat pelkällä vedellä. AquaClean huonekalukankaiden antimikrobinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-käsittely tehdään AquaClean-kankaan kuituun, joten se on täysin ekologinen ja turvallinen sekä konepesunkestävä. Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat myös hiilineutraaleja.

Helppohoitoinen AquaClean kangas.

Turia

Turia on pääasiassa säkkituoleihin tarkoitettu kangas. Se on trevira-puuvillasekoite ja kankaan kestävyys on erinomainen. Säkkituoleissa käytettynä se soveltuu hyvin myös katetuille terasseille.

Kaani nahka

Erittäin laadukas huonekalunahka. Soveltuu kaikkeen huonekaluverhoiluun.

CC

Monipuolinen ja ilmeikas materiaali kaikkeen huonekaluverhoiluun.