Ale!

Jazz tuolin jalkojen muovitulpat

1,6010,90

Jazz muovitulpat tuolin teräsjalkoihin

Teräsjalkaisen Jazz tuolin muovitulpat ovat varsinkin tietyillä lattiapinnoilla kulutustavaraa. Tuoli itsessään on rakenteeltaan todella kestävä, joten tulppien vaihto tulee joskus ajankohtaiseksi. Verkkokaupasta voit tilata uusia muovitulppia. Huomioithan, että etu- ja takajalkojen muovitulpat ovat erilaisia.

Alkuperäinen Jazz tuoli on Kaanin klassikko ja sen muotokieli ja ergonomia keräävät jatkuvasti kiitosta!
Tuolin rakenne on nerokas yhdistelmä koteloksi liimattua vaneria ja terästä. Jazzin huppuverhoilu varmistaa tuolin pitkän iän. Huppu on  pestävissä kankaan ohjeiden mukaan tai vaihdettavissa uuteen. Jazz tuolit ovat saatavilla teräs- tai puujaloilla ja verhoiluvaihtoehtoja on melkein rajaton määrä. Teräsosat voidaan valita joko satiiniteräksen, tumman grafiittin tai valkoisen värisenä. Myös erikoismateriaalit ja värit onnistuvat!

Jazz tuoli on valittu Suomen Designmuseon vakituisiin kokoelmiin.

Jos verkkokaupasta ei löydy mieluista väri- tai materiaalivaihtoehtoa ole yhteydessä meihin joko puhelimitse 044 906 4050 tai sähköpostilla info@kaani.net

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Jazz

Tunnusomaisia piirteitä Jazz tuotteissa on mm. vaakasuuntainen puunkäyttö, mikä keventää usein koko sisustuksen ilmettä. Toinen tunnusmerkki on tuotteiden hyvä käytettävyys. Useat materiaali- ja värivaihtoehdot auttavat löytämään oikean ratkaisun juuri Sinun kotiisi. Mikäli vakioratkaisuista ei löydy, me kaanilaiset toteutamme erikoisratkaisut sekä materiaalien että värien suhteen.

 

Lisätiedot

Jazz muovitulppa

Etujalan tulppa 10kpl, Etujalan tulppa 1kpl, Takajalan tulppa 10kpl, Takajalan tulppa 1kpl